Ai-1 Airbagová vesta

KLIM a In & motion spoločne vytvorili Ai-1 Airbag Vest, ktorá je navrhnutá na použitie pod jazdeckou bundou na zvýšenie ochrany v prípade nárazu. Vesta Ai-1 Airbag a platforma senzorov In & motion’s In & Box DPP (Detect-Protect-Perfect) sú prvou neustále sa vyvíjajúcou technológiou ochrany motocyklistov.
Spoločnosť In & motion vyrába nositeľné airbagy určené pre motocyklistov a extrémne športy vrátane MotoGP ™. Tieto systémy používajú „inteligentnú“ technológiu na neustálu aktualizáciu a zdokonaľovanie algoritmov detekcie nehôd pomocou údajov automaticky zhromažďovaných od používateľov.
Airbag funguje s elektronickou detekciou nárazu funguje kedykoľvek, v akejkoľvek polohe a pri náraze z akéhokoľvek smeru – či už narazí motocykel do niečoho alebo niečo do motocykla.
Vesta Ai-1 Airbag je jedným z najvyššie dostupných bezpečnostných airbagov pre motocykle s detekciou + časom nafúknutia pod 60 milisekúnd a schopnosťou poskytnúť ochranu hrudníku, bruchu, chrbtici a krku. Ľahká elektronická vesta je úplne bezdrôtová a autonómna, čo znamená, že nie sú potrebné žiadne senzory. Nádoba s inertným plynom poskytuje tlak potrebný na rýchle nafúknutie vesty a používateľ ju môže ľahko vymeniť.
Airbag Ai-1 sa neustále aktualizuje prostredníctvom technológie In & motion o najnovšie a najpresnejšie možné algoritmy detekcie zrážok. Elektronická riadiaca jednotka je plne integrovaná do chrbtového chrániča vesty a je vyberateľná. Jednotka dokáže komunikovať napr. S aplikáciou v mobilnom telefóne alebo cez WiFi (nastavenie) ale pre svoj chod nepotrebuje vôbec nič – je úplne autonómne
Hlavná tkanina tela vesty je ľahká, odvádza vlhkosť a je priedušná pre pohodlie pod motorkárskou bundou. Vo veste je zabudovaný chrbtový blok s úrovňou CE 1, ktorý okrem systému nafukovacích airbagov poskytuje aj vlastnosti tlmenia nárazu. Vesta je navrhnutá tak, aby vydržala až tri nafúknutia, za predpokladu, že je vždy dodržaný postup po nafúknutí. Vyhnete sa tak časovo náročnému procesu vrátenia vesty výrobcovi po každom nafúknutí.

 

PRÍRUČKA RÝCHLEHO ŠTARTU
Krok 1. Kúpte si vestu (Modul detekcie In & Box sa dodáva s vestou)

Krok 2. Stiahnite si aplikáciu „My In & Box“ pre telefón

Krok 3. Vytvorte si účet. Môžete si kúpiť modul priamo alebo zvoliť jeden z programov predplatného.

3a.Vyberte si z možností predplatného 12 € / mesiac alebo 120 € / rok, ktoré zahŕňajú neobmedzenú záruku In & Box, kedykoľvek zrušenie, služby podpory VIP a nový In & Box po 3 rokoch.
3b. Alebo si vyberte možnosť jednorazového nákupu za 399€, ktorá obsahuje dvojročnú záruku a klasické podporné služby.
3c. Všetky možnosti nákupu zahŕňajú neustále aktualizácie algoritmov a rozhranie dashboardu mobilných aplikácií.

 

 

Nenašli ste, čo práve hľadáte?

Pomôžeme vám. Vyberte si čokoľvek zo stránok nášho importéra, pošlite info na náš mail predajna@klimbb.sk a o všetko ostatné sa postárame.

Prejsť na stránku importéra